UITGESTELD - Fototentoonstelling: Ongewone zomer, buitengewone beelden

Datum :
13 januari 2021 t.e.m. 15 april 2021
Tijdstip :
Prijs :
Gratis
Beschrijving :
De fotowedstrijd 'Beleef Bredene' deed de voorbije maanden tal van prachtige beelden in het straatbeeld en op sociale media verschijnen. Het gemeentebestuur en het AGB MEC Staf Versluys brengen de mooiste beelden dit najaar samen tijdens de tentoonstelling ‘Ongewone zomer, buitengewone beelden’.

100 winnaars ontvingen reeds een bon van 30 EUR die kan besteed worden bij een lokale handelaar. Maar Bredene organiseert met de mooiste beelden nu ook een fototentoonstelling in het MEC Staf Versluys. Ruim 200 beelden worden in de kijker gezet. De tentoonstelling, onder de noemer “Ongewone zomer, buitengewone beelden”, loopt vanaf vrijdag 16 oktober in het MEC Staf Versluys.

‘Ongewone zomer, buitengewone beelden’ - vanaf vrijdag 16 oktober tot en met zaterdag 28 november. De tentoonstelling is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van het MEC Staf Versluys.

Omwille van de geldende coronamaatrgelen wordt de tentoonstelling uitgesteld. Onder voorbehoud van wijzigende maatregelen hetvat de fototentoonstelling op 3 januari 2021