Tribute Time: Fleetmood & Claptonite

Datum :
24 juni 2023
Tijdstip :
20:00
Prijs :
€ 20
Beschrijving :
Tribute Time 24 juni 2023 om 20u
Met deze Tribute Time brengen we met 2  band een ode aan 2 super artiesten. Fleetwood Mac, de band met een ongelooflijk aantal hits die iedereen onmiddellijk herkend en in een vrolijke mood brengt. De andere ode is aan “Slowhand” Eric Clapton. Hij speelde niet alleen in een aantal bekende groepen maar is ook als soloartiest wereld beroemd door zijn vele hits en zijn formidabel gitaarwerk.
Fleetmood:
 Deze professionele Gentse band brengt de beste nummers van Fleetwood Mac. Ze nemen je mee op een reis doorgeen de grootste hits zoals: Dreams, Rhiannon, Everywhere, Little Lies en vele andere.
Claptonite:
Claptonite is één van de beste Clapton tributes dat je de dag van vandaag kan vinden.3 top muzikanten brengen je, samen met het sublieme gitaarwerk, de nostalgie van de beste Clapton nummers zoals: Tears in heaven, white room, Cocaine, I shot the sheriff, ….
Fleetwood Mac en Eric Clapton zullen mogelijks België niet meer aandoen voor een concert gezien hun leeftijd en/of het verlies van bandleden. Deze 2 groepen brengen de beste tribute aan deze 2 “grote” sterren.

Organisatie: Kameliejon VZW - 0498 74 99 09