Sliek De Zeesterre live

Datum :
26 mei 2017
Tijdstip :
20:00
Prijs :
€ 10
Beschrijving :
Sliek de Zeesterre live – album release
 
Sliek de Zeesterre  brak door in de onvergetelijke zomer van 2003 en schopte het tot hoog in de charts met de catchy klassieker ‘Up & Neere’. Met meer dan 250 concerten op de teller werd Sliek een vaste waarde in de vaderlandse hiphopscene maar toen werd het stil…
But Sliek is back in town and in full force.
 
Begin 2015 stak hij zijn neus terug aan het muzikale venster met zijn hyperpersoonlijke futuristische-retro E.P. “Richting Alpha”.
De eerste single ‘Liefde Is Blind’ waarin hij zijn echtelijke breuk verwerkt werd onlangs uitgebracht en laaiend enthousiast onthaald door het grote publiek, dat Sliek duidelijk nog niet vergeten is.
 
Hieruit putte hij niet alleen de motivatie om aan een nieuw album te werken maar om ook samen met zijn broer, beatmaster dFonk en zijn welgekende DJ Shorty terug het podium te gaan opzoeken.
Het nieuwe full album ‘Sterk Water’ wordt exclusief voorgesteld in het MEC Staf Versluys op vrijdag 26 mei 2017.
 
Na het concert is er een old-school hiphop afterparty en elke bezoeker krijgt een gratis exemplaar van het nieuwe album.
Tickets kosten 10 euro en zijn te koop via www.stafversluyscentrum.be , telefonisch 059  56 19 60 of aan de balie van het MEC Staf Versluys.
 
Let op, er is een beperkte capaciteit voor dit exclusieve concert.


Staand concert