Piv Huvluv - De Vinylvreter met special guest Marga Scheide (Luv')

Datum :
10 februari 2022
Tijdstip :
20:00
Prijs :
€ 20 vvk / € 23 add
Beschrijving :
Een unieke en bijzondere show die comedy- en muziekliefhebbers samenbrengt.
Piv houdt ervan om geregeld op tournee te gaan met muzikale helden. Hij deed dat al met Steve Wynn, ex-frontman van het legendarische The Dream Syndicate en met Stiff Records-legende Wreckless Eric. Volgend seizoen zoekt hij zijn gezelschap in heel andere contreien: Marga Scheide, de blonde zangeres van Luv’, de meest succesvolle meidengroep aller tijden. De dames behoorden enkele jaren tot de absolute top in de wereld van het amusement en een optreden van Luv' stond altijd borg voor een ongekende ambiance en plezier.
Na het spraakmakende tv-programma 'Waldolala' en de bijhorende hit 'U.O.me', liet de eerste échte klepper niet lang op zich wachten: 'The greatest lover' zorgde voor een schokgolf in heel Europa en tot ver daarbuiten. Een fenomeen was geboren en de rest is geschiedenis. Luv' beheerste de internationale hitparades en verkocht miljoenen platen. Het ene succes volgde het andere op: 'Yes I do', 'Casanova', 'Trojan Horse', ...
Comedian Piv Huvluv heeft vinylplaten verheven tot zijn idioom. Geen voorstelling zonder platen, geen platen zonder grap of verhaal. Piv duikt deze keer ongeremd in zijn gigantische platencollectie, vertelt over zijn gevarieerde muzieksmaak en dist anekdotes op over geestverruimende muzikale ontdekkingen, (on)volledige collecties, verpletterende concerten, markante signeersessies, zijn verzamelwoede en onbetwistbare collector’s items. Piv is bezeten van muziek en dat laat zich merken. Kortom, met deze show maakt u kennis met de hoogstpersoonlijke soundtrack van zijn leven.
In 'De vinylvreter' krijgt Marga, bezieler én boegbeeld van de legendarische Nederlandse hit-sensatie Luv’, een ereplaats naast Piv. Vanzelfsprekend zingt ze enkele grote Luv'-hits, maar gaat ze ook in duet met Piv en laat ze zich door hem de kleren van het lijf laten vragen... Bij wijze van spreken.
Bent u ook klaar voor fun en nostalgie? Marga en Piv hebben er zin in!