Mocktailworkshop

Datum :
6 februari 2023
Tijdstip :
Sessie 1 van 12u30 tot 14u30; Sessie 2 van 15u30 tot 17u30
Beschrijving :
Maandag 6 februari: Mocktailworkshop

In organisatie van Horecaforma en Logo Brugge-Oostende

Sessie 1: 12u30-14u30 
Sessie 2: 15u30-17u30

De vraag naar non-alcoholisch heeft zijn top nog niet bereikt.  Door het groeiend aantal bewuste klanten, worden hoogstaande mocktails steeds belangrijker. In de praktijk blijkt dat in de meeste horecazaken waar klanten een non-alcoholic bestellen, ze heel vaak een te duur en teleurstellend sapje met één of ander suikersiroopje en een tonic bovenop zien verschijnen. 
Tijdens deze demo proef je heerlijke smaakcombo’s en topgarneringen (waaronder goudspray) en krijg je handige tips om deze toppers te batchen, zodat je zelfs geen ervaren bartender hoeft te zijn om na het volgen van deze workshop heerlijke non-alcoholic cocktails te serveren aan je verwonderde gasten.
Lesgever
Maak kennis met onze mixologist Dave Aertgeerts, een gerespecteerde Head Bartender die aan het roer stond van ’s werelds beste bars.  Hij is steeds op de hoogte van de laatste nieuwigheden in de internationale barbusiness  en vertaalt deze in zijn nieuwste workshops.
Prijs
Gratis voor:

  • Werknemers in de horecasector (Paritair Comité 302)

  • Werkzoekenden die in het voorbije jaar gewerkt hebben in de horecasector (PC 302).

  • Horecawerkgevers van wie het personeel opleidingen volgt bij Horeca Forma, kunnen ook onbeperkt deelnemen aan de opleidingen. 

Deelnemers die niet voldoen aan bovenstaande criteria kunnen deelnemen en hiervoor wordt er per persoon € 180 gefactureerd.

Inschrijven noodzakelijk:  Klik hier om je in te schrijven voor de mocktailworkshop.