MC

Datum :
20 oktober 2023
Tijdstip :
Beschrijving :
Jan-Bart Demeulenaere (MC): 
Jan-Bart De Muelenaere gaat samen met jou op zoek gaan naar wie de West-Vlaming nu eigenlijk wel is. Waar ergert de West-Vlaming zich aan, is het West-Vlaams echt zo moeilijk, zijn er meer dan enkel varkensboeren, welk onderwerp neemt de West-Vlaming het vaakst in de mond, …? Kortom, een interactieve maar vooral humoristische analyse naar de ware aard van de inwoners van de meest westelijke (en prachtige) provincie van het land. (aposteldertien.be) 

Kjen Descheemaecker: 
In 2014 besloot Kjen om zijn passie voor comedy te combineren met zijn ervaring als Vlaams kampioen beatbox. Hij observeerde muziek in al zijn facetten en maakte daar grappige sketches over. Zijn comedyshows zijn een unieke mix van humor en beatbox. Hij verwent het publiek met verschillende lachsalvo's om ze daarna te overdonderen met zijn beatboxkunsten. Dit alles is samen verweven tot een mooi geheel met veel herkenbare grappen die vaak handelen over muziek.  (https://www.facebook.com/devoobeatbox)

Mohsin Abbas: 
Mohsin Abbas is een naam die niet meteen bekend in de oren klinkt en dat komt omdat je hem nog nooit aan het werk hebt gezien. Eénmaal hij op het podium staat, zorgt hij ervoor dat je zijn naam nooit meer zal vergeten. Verwacht je aan grenzeloze humor in sneltempo!
(https://www.facebook.com/MohsinAbbasComedian)


Organisator: Welzijnswerking Bredene