Horecabeurs Bredene: Vakbeurs voor de professional

Datum :
19 februari 2018 t.e.m. 22 februari 2018
Tijdstip :
13:00 - 19:00
Beschrijving :
Noteer alvast 19 februari 2018 in uw agenda, want dan opent Horecabeurs Bredene voor de 10e maal haar deuren! De gekende vakbeurs, jaarlijks goed voor meer dan 6.500 professionele bezoekers, zal opnieuw plaatsvinden in het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys te Bredene. Vier dagen lang zal u de tijd hebben om maar liefst 170 standhouders te ontmoeten en hun aanbod te ontdekken. 

Dit jaar worden alle registers opengetrokken om u zo dé horecabelevenis van het jaar te geven!
Tijdens deze jubileumeditie stellen we een gloednieuwe etagetent voor waardoor nog meer standhouders kunnen verwelkomd worden. De standhouders zijn met de grootste zorg geselecteerd om u zo optimaal te kunnen laten genieten van de diversiteit en kwaliteit die op de beurs zal aangeboden worden.

Daarnaast introduceren we de eerste editie van Chef’s Dating. Daarmee boort de Horecabeurs een nieuw segment uit de horecawereld aan. Chef’s Dating wordt een bijzondere ontmoeting tussen chef en product, tussen chef en nieuw management en technologie.  Met de lancering van Chef’s Dating brengen we een exclusieve en innovatieve toets aan de Horecabeurs.

De vakbeurs gaat door van maandag 19 februari tot en met donderdag 22 februari 2018. Horecaprofessionals zijn telkens welkom vanaf 13u tot 19u om er te degusteren, de laatste nieuwe horecatrends op te snuiven en relaties op te bouwen. 
De beurs is toegankelijk mits registratie vooraf, via www.horecabeurs.be, aan de hand van de registratiecode vermeld op de uitnodigingskaarten die bij de standhouders verkrijgbaar zullen zijn. Registreer zeker op voorhand, anders betaalt u een toegangsprijs van € 15. Zonder uitnodiging bedraagt de toegangsprijs € 50.
 
Meer info? heidi.denys@bredene.be of T 059 56 19 72