GEANNULEERD - Bloom: Spirituele beleef beurs

Datum :
19 april 2020
Tijdstip :
10:00 - 17:30
Prijs :
€ 7,50 vvk / € 9,50 add
Beschrijving :
Spirituele beleef beurs

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!
 
  • Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
  • Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
  • Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van zandlezen over de helende kracht van water tot het contact met dierbare overledenen. Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding op https://www.bloom.be/spirituele-beurzen/spirituele-beurs-bredene mee naar een prijs uit de prijzenpot.
 
Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 19 april in het Eventcentrum Staf Versluys in Bredene.

In 2020 blazen we bij Bloom 30 kaarsjes uit, want het hele jaar vieren we het pareljubileum van de Spirituele Beurzen. Deze verjaardag kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom verwennen we onze bezoekers in 2020 met een resem feestelijke acties, ontdek ze op https://www.bloom.be/30-jaar-spirituele-beurzen-bloom.