Donavon Frankenreiter

Datum :
12 oktober 2018
Tijdstip :
20:00
Prijs :
€ 15 vvk / € 18 add
Beschrijving :
Voordat Donavon Frankenreiter (US) aan zijn muzikale carrière begint, is hij professioneel surfer. Op achttienjarige leeftijd begint hij met muziek maken. Eerst in verschillende bands, waaronder Sunchild waarmee hij twee albums uitbrengt. In 2001 richt Donavon zich op solo-werk. Hij tekent een platencontract bij Brushfire Records, het label van zijn goede vriend Jack Johnson die hij eerder leerde kennen toen hij in zijn surfperiode een kamer huurde bij zijn ouders op Hawaï. 
 
Zijn meest recente album is ‘The Heart’. Donavon: All these songs are as close to me singing from the heart as I can. It's a complete record; the songs are intertwined. I had to call it 'The Heart', that was the theme of the record.”

De laid-back vibe van zijn authentieke surfrootsmuziek spreekt wereldwijd tot de verbeelding en hij is dan ook een graag geziene gast in clubs en op festivals.
 
De support wordt voorzien door de lokale helden van Seagulls. Pas terug uit Australië barsten ze van de inspiratie en in het MEC Staf Versluys spelen ze een echte thuismatch.