Vacature administratief medewerker AGB

administratief medewerker - AGB
(niveau C1-C3 | voltijds)

Wat verwachten we?
Binnen het Meeting- en eventcentrum Staf Versluys zijn we op zoek naar een administratief medewerker. Het MEC Staf Versluys is de ideale locatie voor de organisatie van optredens, beurzen, vergaderingen, voorstellingen,… Ben je klantvriendelijk en weet je van aanpakken? Dan is dit misschien de ideale vacature voor jou. 
Enerzijds verwachten we dat je commercieel bent ingesteld en instaat voor het verhuur van de zalen en anderzijds verwachten we dat je ook in staat bent om activiteiten te (helpen) organiseren. 
Ook administratief werk, waaronder schrijven van brieven, opvolgen dossiers, opmaak facturen en offertes,… schrikt je niet af. 
Het gaat om een boeiende en uitdagende job binnen een multifunctioneel gebouw waar ook de dienst toerisme en de dienst cultuur gehuisvest zijn.

Wie zoeken we?
Je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld.
Je werkt op een polyvalente manier mee aan de organisatie van diverse activiteiten (o.a. Horecabeurs, evenementen,...)
Je bent klantvriendelijk en enthousiast. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en over verantwoordelijkheidszin
Je kan je eigen werk goed plannen en organiseren, je bent flexibel inzake taakinhoud en je kan goed met collega’s samenwerken.
Je bent bereid om te werken tijdens avondvoorstellingen.

Wat bieden we?
Een voltijds contract van bepaalde duur voor 1 jaar (maximaal verlengbaar met 1 jaar na positieve evaluatie van de prestaties).
Datum van indiensttreding: 06/01/2020.
Een geraamd nettoloon van minimum 1639,33 EUR (brutobedrag: 1978,58 EUR) per maand (alleenstaand, geen kinderen ten laste en zonder anciënniteit). 
Voor de berekening van het salaris kunnen de jaren anciënniteit in de openbare sector en privé-sector in rekening gebracht worden. Relevante privé-anciënniteit telt voor maximum zes jaar mee, de anciënniteit in de openbare sector telt onbeperkt mee.
Maaltijdcheques ter waarde van ongeveer 60 EUR per maand (tijdelijk verhoogd naar ongeveer 74 EUR per maand).
Een fietsvergoeding voor woon-werk verkeer.
Vakantiegeld, eindejaarstoelage en tweede pensioenpijler.
Een aantrekkelijke verlofregeling.
 

Interesse? Neem deel aan de selectieprocedure (schriftelijke proef op 23/11/2019 en een gesprek met de geslaagde kandidaten op nog te bepalen datum) en stuur hiervoor uiterlijk vrijdag 15/11/2019 je kandidaatstelling (sollicitatiebrief met CV en kopie diploma) per post: Centrumplein 1 te 8450 Bredene of via e-mail: personeelsdienst@bredene.be (opgelet: als je via e-mail solliciteert, ben je pas opgenomen in de kandidatenlijst nadat je een bevestigingsmail hebt ontvangen).

MEC STAF VERSLUYS
Kapelstraat 76
8450 Bredene
059 56 19 60
info@stafversluyscentrum.be

Openingsuren:
Maandag t.e.m.vrijdag
9:00 - 12:15 / 13:30 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 12:00 / 14:00 - 16:00
zon- en feestdagen apr. t.e.m. okt.
10.00 - 12.00
zon- en feestdagen nov. t.e.m mrt.
gesloten

juli en augustus
elke dag van 9.00 - 18.00

Kaarten:
- balie MEC Staf Versluys,
  Kapelstraat 76, 8450 Bredene
-
online:
  www.stafversluyscentrum.be
- callcenter: 059 56 19 60
   (bij telefonische boeking wordt € 3
    reservatie aangerekend)

- betalen met
  cultuurcheques mogelijk