Horecabeurs Bredene van 25 t.e.m. 28 februari

Van 25 t.e.m. 28 februari strijkt de jaarlijkse horecabeurs opnieuw neer in Bredene.
 
Zoals gewoonlijk brengt het op- en afbouwen van alle voorzieningen een ganse logistieke puzzel met zich mee. Voor de veiligheid van het verkeer, maar ook voor de mensen die hieraan meewerken dienen enkele tijdelijke verkeersmaatregelen genomen te worden.
 
Eénrichtingsverkeer in de Kapelstraat: 
Vanaf 1 februari tot het einde van de afbouw op 9 maart zal op weloverwogen tijdstippen éénrichtingsverkeer worden ingevoerd in de Kapelstraat.  Het gedeelte tussen handelszaak La Différence en handelszaak Alaska zal dan enkel in de richting van Oostende toegankelijk zijn.  Indien u richting De Haan rijdt zal u moeten omrijden via de Koningin Astridlaan.  Het invoeren van dit reglement zal dus niet permanent van toepassing zijn en zal afhangen van het aantal vrachtwagens dat tegelijkertijd zal worden opgesteld t.h.v. het MEC Staf Versluys om goederen te lossen of te laden.  De signalisatie hieromtrent zal dus enkel volgens noodzakelijkheid worden uitgezet.
 
De handelszaken in de Kapelstraat tussen beide kruispunten met de Koningin Astridlaan (frituur Alaska en restaurant La Différence) blijven bereikbaar via de Koningin Astridlaan.
 
Parkeren om en rond het MEC Staf Versluys: 
Tijdens de ganse op- en afbouwperiode zal er in de Kapelstraat, vanaf handelszaak La Différence tot t.h.v. het Europahotel (aan beide zijden), parkeerverbod worden voorzien om de vrachtwagens te kunnen opstellen.  De parkings MEC I, II en III en de parkeerhavens in de Kapelstraat tussen het Europahotel en de handelszaak frituur Alaska kunnen tijdens deze periode blijven gebruikt worden voor het regulier parkeren.
 
Let op!  Van 25 t.e.m. 28 februari zullen de parkings MEC I, II en III wel worden voorbehouden voor de organisatie van de beurs.
 
De lokale politie zal instaan voor controle op de naleving van het reglement.

MEC STAF VERSLUYS
Kapelstraat 76
8450 Bredene
059 56 19 60
info@stafversluyscentrum.be

Openingsuren:
Maandag t.e.m.vrijdag
9:00 - 12:15 / 13:30 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 12:00 / 14:00 - 16:00
zon- en feestdagen apr. t.e.m. okt.
10.00 - 12.00
zon- en feestdagen nov. t.e.m mrt.
gesloten

juli en augustus
elke dag van 9.00 - 18.00

Kaarten:
- balie MEC Staf Versluys,
  Kapelstraat 76, 8450 Bredene
-
online:
  www.stafversluyscentrum.be
- callcenter: 059 56 19 60
   (bij telefonische boeking wordt € 3
    reservatie aangerekend)

- betalen met
  cultuurcheques mogelijk
- bij aankoop van 6 kaarten of meer
  voor één of meerdere
  voorstellingen met onderstaand
  logo krijgt u 20% korting