Grootste horecabeurs van de kust en omstreken!

Horecabeurs Bredene 2020
Grootste Horecabeurs van de kust en omstreken


Horecabeurs Bredene vond dit jaar voor de 12de keer plaats en klokt af op 7.000 bezoekers die over de vier beursdagen verwelkomd werden. Dinsdag was de absolute topdag met 2.061 bezoekers. Een groot succes!

Men kon zich op deze grootste beurs van de kust en omstreken laten inspireren tijdens de verschillende infosessies of de zintuigen laten prikkelen bij een bezoek aan de 180 standhouders. Het MEC Staf Versluys en de aanpalende aluhallen zorgden voor een oppervlakte van nagenoeg 7.000 m². Nieuw dit jaar was dat de beurs op donderdag open was van 11u tot 17u, twee uur vroeger dan de andere dagen.

Samenwerking met Fonds Emelie Leus
Dit jaar heeft Horecabeurs Bredene een samenwerking aangegaan met het Fonds Emelie Leus. Dit fonds richt zich op preventie van rijden onder invloed en de sensibilisering hieromtrent. Aan de uitgang was een alcoscan aanwezig, zo kon iedere bezoeker testen of het al dan niet nog verantwoord was om met de wagen naar huis te rijden. De campagne werd nog versterkt door, in samenwerking met een aantal standhouders, ook alcoholvrije alternatieven aan te reiken aan de bezoeker.

Meer ruimte en volledig gelijkvloers
Een nieuw beursplan moest de beschikbare ruimte optimaal benutten. Waar de beurs vorig jaar nog in een etagetent werd georganiseerd heeft deze nu plaatsgemaakt voor een grotere gelijkvloerse tent. De nieuwe indeling zorgde voor een verhoging van de totale beursvloer met 500m².

Meer parkeerplaats en shuttlediensten
Met het comfort van de standhouders werd ook rekening gehouden. Zo was er dit jaar voor hen een extra parking voorzien op Parking Zandstraat. Een shuttledienst, in samenwerking met Garage Devisch, zorgde voor vervoer van en naar de beurs. Zo kwam er extra parkeergelegenheid voor de bezoeker. Deze laatste kon trouwens sinds dit jaar ook parkeren op Camping Veld & Duin op maandag, dinsdag en donderdag. De shuttledienst tussen parking markt en het MEC Staf Versluys bleef behouden.

Diverse samenwerkingen
Hogeschool Vives organiseerde twee masterclasses (“Blurring the new sales” en “How to optimize your menu”) terwijl Ensorinstituut/Foodbox instond voor een cateringdienst voor de standhouders tijdens de beursdagen. Net als de voorbije jaren is er ook een mooie samenwerking met campus SJO van de school Petrus en Paulus. De leerlingen stonden in voor het onthaal van de bezoekers en de vestiaire. Verder kon men verschillende opleidingen bijwonen in organisatie van Horeca Vlaanderen.

Volgend jaar wordt de beurs georganiseerd van 22 tot en met 25 februari 2021.

MEC STAF VERSLUYS
Kapelstraat 76
8450 Bredene
059 56 19 60
info@stafversluyscentrum.be

Openingsuren:
Maandag t.e.m.vrijdag
9:00 - 12:15 / 13:30 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 12:00 / 14:00 - 16:00
zon- en feestdagen apr. t.e.m. okt.
10.00 - 12.00
zon- en feestdagen nov. t.e.m mrt.
gesloten

juli en augustus
elke dag van 10.00 - 17.00


Kaarten:
- balie MEC Staf Versluys,
  Kapelstraat 76, 8450 Bredene
-
online:
  www.stafversluyscentrum.be
- callcenter: 059 56 19 60
   (bij telefonische boeking wordt € 3
    reservatie aangerekend)

- betalen met
  cultuurcheques mogelijk