Brasserie Eugène


Magali Bonte en Steven Verriest van traiteurszaak Gusto in Bredene staan voortaan aan het roer van de horecazaak in het Staf Versluyscentrum. Het koppel doopt Bistreau om tot Brasserie Eugène en pakt uit met een volledig nieuw concept. De ruimte wordt volledig omgebouwd tot Brasserie Eugène, een eerbetoon aan de opa van Magali Bonte die recent is overleden.

Het concept wordt ‘vintage industrial’, met hout en staal verwerkt in het interieur. Er worden ook ook ‘cosy corners’ gecreëerd om op het gemak een aperitief te drinken voor de gasten aan tafel gaan. Er komt onder meer één lange familietafel voor het huiselijk gevoel waar onder meer grote groepen kunnen plaatsnemen.

Op donderdag is er telkens een ‘fish-shack’ met visfondue. Iedereen krijgt een bouillon waar de vis in gegaard wordt. Vrijdag komt een mixologist nostalgische cocktails maken, op zondag is er buffet à gogo en op maandag serveert men Burger Pharmacy met zes soorten hamburgers en verscheidene garnituren die origineel gebracht worden. Daarnaast kunnen klanten natuurlijk ook elke dag uit de gewone kaart bestellen.

Openingsuren juli en augustus: telkens van 10 tot 20 uur, gesloten op dinsdag en woensdag.
Terug naar overzicht
Bredene
© MEC Staf Versluys